بازدید از كتابخانه دانشگاه ادیان و مذاهب و امضای تفاهم نامه همكاری بین كتابخانه‌ مركزی پردیس قم دانشگاه تهران و كتابخانه تخصصی دانشگاه ادیان و مذاهب

با توجه به هماهنگی های قبلی در روز سه‌شنبه 19/11/1389، تعدادی از همكاران كتابخانه مركزی پردیس قم به همراه سرپرست كتابخانه از كتابخانه تخصصی دانشگاه ادیان و مذاهب، بازدید نمودند كه در جریان آن تفاهم‌نامه همكاری به مدت دو سال بین دو كتابخانه منعقد شد.

در این دیدار كه در پاسخ به دیدار چندماه قبل مسؤولان كتابخانه تخصصی دانشگاه ادیان و مذاهب از كتابخانه پردیس قم تدارك دیده شده بود. ضمن رایزنی و تبادل نظر در خصوص استفاده از تجربیات طرفین در اداره كتابخانه و سرویس‌دهی بهتر به مراجعان، سعی شد از فعالیت‌های ارزشمند و قابل قدردانی كتابخانه ادیان در جهت دانش‌افزایی و تجربه‌اندوزی همكاران بهره‌برداری گردد.

آقای محمدی مسؤول كتابخانه مركزی پردیس افزود: در جریان این بازدید و پس از رایزنی‌های به عمل آمده تفاهم‌نامه همكاری، بین رؤوسای دو كتابخانه امضا، مبادله و مقرر شد: جزئیات اجرایی این همكاری، در كارگروهی متشكل از نمایندگان دو كتابخانه بررسی و مشخص شود. این تفاهم‌نامه در زمینه، تبادل و امانت اسناد بین دو كتابخانه، تسهیل استفاده استادان و دانشجویان از امكانات كتابخانه‌های طرفین، تبادل نشریات و كتاب‌های منتشر ‌شده و نیز انتقال اطلاعات و تجربیات ارزشمند طرفین در حوزه كتابداری و كتابخانه منعقد شده است.

در پایان این دیدار از قسمت‌های مختلف كتابخانه تخصصی دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید به عمل آمد.

بازگشت به صفحه اصلی اخبار بازگشت به صفحه اصلی سایت

صفحه اصلی سایت | اخبار دانشگاه تهران | روابط عمومی دانشگاه تهران